Jouw droomvakantie in Almogía
Málaga – Andalusië -Spanje

B&B Casa El Corasueño, zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd! We helpen jou Andalusië te ontdekken. Andalusië, zoveel meer dan zon, zee en strand …

Ons doel is je jouw droomvakantie te bezorgen, je mee te laten genieten van de lokale Andalusische levensstijl en cultuur, de uitgestrekte natuur, de Mediterrane keuken, enz …

We willen onze gasten een rustige plek aanbieden om thuis te komen en te genieten. In een gezellige en familiale sfeer, gecombineerd met lekker eten, ontspanning, vele tips om de streek te ontdekken en uiteraard kraaknette kamers. Gewoon dé place to be voor jouw volgende zonnige vakantie!

Wij, Pieter en Veerle, beiden afkomstig uit de het Oost-Vlaamse Zottegem, baten met veel overgave, positieve energie en fierheid onze B&B Casa El Corasueño uit in Andalusië, nabij Málaga. Na diverse vakanties in Oostenrijk, Italië en de Balearen verloren we uiteindelijk ons hart in het zuiden van Spanje.

En ja, na een ‘serieus rijpingsproces‘ besloten we om te emigreren naar Andalusië. Na 17 jaar in de automobiel branche (Pieter) en 12 jaar boekhouding (Veerle) kozen we voor onze eigen weg, onze droom te verwezenlijken en anderen gelukkig te maken in het zuiden van Spanje.

Onze huizenjacht bracht ons naar het authentieke witte dorp Almogía op een boogscheut van Málaga. En daar voelden we allebei de klik, hier waren we naar op zoek. Dit typische witte dorp omgeven door met olijf- en amandelbomen begroeide heuvels bekoort ons nog elke dag opnieuw.

Ons doel? We streven ernaar om jou een blijvende herinnering te geven aan je vakantie hier bij ons. We maken je wegwijs onze streek, verwennen je culinair met een lekker ontbijt of een heerlijk avondmaal. En dit alles onder een stralend zonnetje.

Hygiëne, een huiselijke sfeer, lekker eten en steeds aanspreekbaar zijn vinden we als eigenaren de belangrijkste aandachtspunten in onze Bed & Breakfast. Zoek dus niet verder maar neem snel contact met ons op voor beschikbaarheid en/of meer info. Jouw volgende vakantie wordt een knaller. Beloofd!

We ontvangen je graag in onze thuis,
Pieter en Veerle

ONZE PASSIE

Wij willen jou het échte Andalusië leren kennen. Weg van het massatoerisme en met een heel gepersonaliseerde aanpak. Wij willen onze gasten laten genieten en ontspannen. Wij doen er alles aan  opdat jullie met een vat vol energie terug huiswaarts keren en regelmatig met een warme glimlach terugdenken aan die zalige vakantie in B&B Casa El Corasueño.

VEERLE

Ik werk graag zelfstandig en hou van afwisseling. Als dat dan kan onder een stralende Spaanse zon en omringd door gelukkige mensen in vakantiemodus, dan ben ik helemaal gelukkig.

Het leukste zijn de vele gesprekken en het samen lachen. Zowel bij het ontbijt, het avondmaal, als terloops doorheen de dag. Met alle gasten in de Bed & Breakfast. Ook met de vele terugkerende gasten in Casa El Corasueño die doorheen de jaren eigenlijk gewoon goede vrienden geworden zijn.

Ik ontvang alle gasten met enthousiasme en doe met plezier de administratie. Ik zorg er ook voor dat jullie kamer kraaknet is en sta Pieter bij voor het verzorgen van de maaltijden. Alles om jullie een top vakantie te bezorgen!

PIETER

Mijn drijfveer? De afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde. En de dagdagelijkse uitdaging om steeds weer het beste uit onszelf en de B&B te halen. De mooie verhalen, uitstekende commentaren in ons gastenboek of sterke reviews maken mij dan ook oeverloos gelukkig.

En ja, natuurlijk zit ik ook graag samen met de gasten, met een lekker glaasje wijn. Dan geef ik graag nog wat tips, wisselen we straffe verhalen uit of laat ik me graag uitdagen voor een spelletje darts.

Naast het ontvangen van gasten en jullie wegwijs maken in de streek, zorg ik ook voor het volledige onderhoud van onze Bed & Breakfast, verzorg ik de maaltijden en … doe ik met plezier de boodschappen.