FIETSEN IN DE PRACHTIGE REGIO BOVEN MÁLAGA

Andalusië is een snel groeiende fietsbestemming!

Mede door de aangename temperaturen tijdens het najaar, winter en lente is Andalusië de ideale fietsregio. Ben je gebeten door de fietsmicrobe, dan ben je voor je fietsvakantie in Andalusië bij ons aan het juiste adres!

Je kan ervoor kiezen om je eigen fiets mee te brengen met een fietskoffer die je kan huren bij diverse fietswinkels in eigen land.

Of je kan opteren om hier ter plaatse een fiets op maat te huren bij één van de verschillende verhuurbedrijven in de regio. Ze bieden een ruime keuze uit race-, mountainbike-, touring- of elektrische fietsen aan.

Wij kunnen je naar de fietsverhuurder brengen en zo de door jou gereserveerde fiets ophalen of je kan deze laten leveren aan onze B&B.

Dankzij 4 jaar avondschool fietstechniek beschikken wij over de nodige gereedschappen én kennis om kleine herstellingen te doen.

10 redenen om te verblijven in onze B&B en te fietsen in Andalusië

Uno Gastvrije B&B met een liefde voor de fiets en natuur.
Dos Persoonlijke aanpak en begeleiding van je fietsvakantie zoals helpen bij het boeken van je vliegtickets, huurauto en/of transport naar onze B&B.
Tres Aangepast ontbijtbuffet met sportvoeding, suggesties zijn steeds welkom. Indien gewenst kunnen wij ook een avondmaal voorzien.
Cuatro Hulp bij het uitstippelen van routes naar ieders niveau, fietsenhuur en eventuele pechverhelping onderweg.
Cinco Fietsen doorheen prachtige landschappen en historische plaatsen.
Seis Spaanse steden die de fiets de ruimte geven.
Siete Ontspannen sfeer en respect voor de wielertoerist.
Ocho Goed berijdbare fietsroutes op grind- en asfaltwegen met weinig verkeer.
Nueve De gezelligheid van het Spaanse leven.
Diez En natuurlijk, niet te vergeten, de Spaanse zon!!

Fiets-arrangement op maat

We kunnen het fietsarrangement naar je persoonlijke voorkeur opstellen. Stuur een mail naar info@casa-elcorasueno.com, laat ons je voorkeuren weten en wij zorgen voor een aangepast arrangement op maat!