Boekingsvoorwaarden

Boekingsvoorschot

Om uw boeking te kunnen bevestigen dient, binnen de 7 kalenderdagen volgend op onze voorlopige bevestiging van uw boeking, een boekingsvoorschot ter waarde van 50% van het totaalbedrag betaald te worden via overschrijving. Zodra wij het boekingsvoorschot ontvangen, geldt uw boeking als definitief.

Restbedrag en andere kosten

Het restbedrag voor uw verblijf dient ten laatste 2 maand voor aankomst voldaan te worden via overschrijving. Indien het restbedrag niet voldaan wordt voor de opgegeven datum, vervalt uw reservatie automatisch. In dit geval ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot.

Eventuele kosten voor maaltijden en dranken (met uitzondering van het ontbijt) zijn niet inbegrepen in de kamerprijs en worden cash afgerekend op het einde van uw verblijf.

Annulering

Elke annulering dient ons schriftelijk per mail te worden meegedeeld. U ontvangt van ons, eveneens per mail, een bevestiging van uw annulering. In geval van annulering gelden volgende voorwaarden.

  • Tot 8 weken voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot en ontvangt u 100% van het restbedrag.

  • Tussen 8 weken en 4 weken voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot en ontvangt u 50% van het restbedrag.

  • Tot 4 weken voor aankomst ontvangt u geen terugbetaling van het boekingsvoorschot en ontvangt u geen terugbetaling van het restbedrag.

  • In geval van annulering ter plaatse of vervroegd vertrek ontvangt u geen enkele terugbetaling.

  • In geval van annulering gelden bovenstaande voorwaarden, ongeacht de reden voor de annulering.

  • Wij raden u aan te zorgen voor een betrouwbare reis- en/of annuleringsverzekering.

Aankomst en vertrek

De kamers zijn beschikbaar vanaf 15u op de dag van aankomst en moeten ten laatste worden verlaten om 11u uur op de dag van vertrek. Inchecken kan tussen 15u en 22u. Andere tijdsregelingen zijn mogelijk (indien beschikbaar) maar dienen op voorhand te worden aangevraagd en bevestigd door ons.

Kosten ter plaatse

Eventuele kosten voor maaltijden en drank dienen op het einde van uw verblijf cash te worden afgerekend. Wij behouden het recht om de prijzen voor maaltijden en drank op bepaalde tijdstippen aan te passen zonder voorafgaande verwittiging.

Aansprakelijkheid

De eigenaren van Casa El Corasueño kunnen niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gesteld, direct noch indirect, voor enige schade of verlies veroorzaakt tijdens het verblijf of gerelateerd aan het gebruik van facilitaire voorzieningen op het terrein. Je verblijft op eigen risico.

Voorwaarden

Door het betalen van het boekingsvoorschot geeft u aan akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.